Loading...
PÁTEČNÍ PĚTKA: Top 5 produktů tohoto týdne (6.9. - 13.9. 2024)

PÁTEČNÍ PĚTKA: Top 5 produktů tohoto týdne (6.9. - 13.9. 2024)

06/09/2024

Konec sezóny se pomalu ale jistě blíží, ačkoliv to tak podle venkovních teplot nevypadá. O to víc je fajn, že si můžeme ještě chvíli dopřát ježdění v krátkém oblečení, než nadobro přijde offseason. No a aby se nám dobře jezdilo, podíváme se na parádní slevy, které pro vás v Pátečníční pětce každý týden přinášíme!

1) Plášť Schwalbe Nobby Nic Evolution

Už nějaký pátek jsme tu neměli pořádný plášť na trailové a enduro ježdění. Nyní tak přicházíme s tipem na parádní plášť, který je určen spíše do sucha a díky směsi Addix Speed odvaluje o něco lépe, než standartní varianta. Jeho rozměr je 29x2,4 palce a jedná se tak o perfektní volbu pro běžné enduro nebo traily. Samozřejmostí je kevlarová patka a bezdušové použití. Jeho cena je skvělých 769 Kč. Koupíte ZDE.


2) Kraťasy EKOI 3D Gel


Něco z šatníku pro silničáře - kraťasy od Ekoie v parádní slevě ze 4 294 Kč na 2 147 Kč! Pokud chcete opravdu výborné kraťasy se skvělou vložkou za rozumný peníz, tohle je cesta. Jsou určeny na použití do 6h v sedle a tak vám bohatě postačí na prakticky jakoukoliv standartní vyjížďku. Vyrobeny jsou oproti standartním z prodyšnějšího materiálu a to je věc, která je vedle kvalitní vložky hodně důležitá. Ekoi mají na celém webu zajímavé slevy, a to až 70 %. Určitě se tedy mrkněte i na zbytek jejich nabídky. Koupíte ZDE.



3) Horské kolo Pivot Firebird RIDE SLX/XT - AIR


Ve spolupráci s Cycli.cz přinášíme také tip na absolutní pecku. Pivoty jsou krásná a moderní endura. Je to ostatně i díky tomu, že je pomáhají vyvíjet jezdci světového poháru. Za cenu rámové sady s tlumičem teď můžete dostat v uvozovkách základní model. Firebird je čistokrevné karbonové ostré závodní enduro. Přední zdvih je 170 mm, zadní 165. Rám obsahuje Flip chip a je tak možné si měnit jeho geometrii v závislosti na požadavkách trati. Systém přepákování DW-Link pochází ze sjezdových kol a přináší s sebou vynikající citlivost při zachování výborných vlastnostní při silovém šlapání. Tento konkrétní kus je postaven na vidlici Fox Performance 38 a tlumiči Fox Performance Pro X. O řazení se stará kombinace sad Shimano XT a SLX. O brzdení pak 4 pístková SLX. Jedná se o jedny z nejlepších brzd na trhu. Cena je 125 930 Kč. Koupíte ZDE.


4) Řetěz Sram GX Eagle 12s



Prostřední sada z nabídky Sramu s názvem GX nabízí skvělý poměr cena/výkon. Stejně tak to platí i o tomto 12 rychlostním řetězu. Cena stanovená na fajnových 443 Kč zaručuje, že ačkoliv vám běžně doporučujeme kupovat jen ty nejlepší řetězy, zde musíme udělat výjimku. Allegro je obchod, se kterým ne každý má nejlepší zkušenosti. Někdo má zase zkušenosti dobré. Je tedy čistě na vás, jestli zvolíte opravdu levnou cestu, nebo si radši připlatíte a budete mít o něco málo větší jistotu. Koupíte ZDE.


5) Boty Gaerne Carbon G.Hurricane


Karbonové boty za 109,99 € neboli 2 753 Kč. Tady není moc o čem. Jsou určeny na MTB. Gumový běhoun na podrážce byl vyvíjen v Michelinu a díky tomu poskytuje parádní vlastnosti a dlouhou životnost. Dotahují se pomocí jednoho BOA kolečka. Koupíte ZDE.

Pro dnešek je to zase vše, tak zase za týden!

Ceny jsou aktuální k datu 6.9. 2024. Cyklistickey nezaručuje dostupnost a možnost doručení všech produktů.
Vojtěch Dušánek
vojta.dusanek@seznam.cz

Jmenuju se sice Vojta, ale v redakci mi nikdo neřekne jinak než Véna. Kolo mě provází vedle dalších sportů od útlého dětství, nicméně v posledních pár letech jsem tomu propadl úplně. Na Cyklistickým...

Vojtěch
Dušánek
vojta.dusanek@seznam.cz

Jmenuju se sice Vojta, ale v redakci mi nikdo neřekne jinak než Véna. Kolo mě provází vedle dalších sportů od útlého dětství, nicméně v posledních pár letech jsem tomu propadl úplně. Na Cyklistickým...

Náhled
Náhled
Náhled

Všechna práva vyhrazena. © 2024 Ondřej Vincenc, Steve Osyka

Obchodní podmínky . Podmínky ochrany osobních údajů