Loading...
PÁTEČNÍ PĚTKA: Top 5 produktů tohoto týdne (26.7. - 2.8. 2024)

PÁTEČNÍ PĚTKA: Top 5 produktů tohoto týdne (26.7. - 2.8. 2024)

26/07/2024

Půlka prázdnin je tu a s ní i poslední červencová Páteční pětka! V dnešním vydání opět potěšíme jak silničáře, tak MTBčkáře. Pokud jste zvědavi, co jsme pro vás tento týden našli za parádní slevy, pokračujte ve čtení!


1) Teleskopická sedlovka Fox Transfer Performance Elite


Nemusíme asi popisovat, že teleskopická sedlovka je jeden z nejlepších upragadů, které můžete na svém kole udělat. Jako první tady totiž máme teleskopickou sedlovku z dílen Foxu za super cenu 197,25 € (5000 Kč). Jedná se o výrobek z řady Performance Elite, určený pro trailové a enduro použití. Zvolit si lze ze dvou variant zdvihu - 150 a 175 mm a ze dvou variant průměru - 30,9 a 31,6 mm. Koupíte ZDE.

Image of FOX Transfer Performance Elite Dropper Seatpost - Internal Routing - 30.9mm

2) Pláště Pirelli P Zero Race


Jako další tu máme potěšení pro silničáře. Máme tu totiž pláště Pirelli P Zero Race v edici Color Edition. Nápisy na nich nejsou tak díky tomu bílé, ale červené. Pláště samotné asi netřeba do podrobna představovat. Jedná se o vynikající pláště, hojně využíváné zejména mezi profesionálními cyklisty. Tyto konkrétní jsou určeny pro použití s dušemi a kevlarová patka je u nich samozřejmostí. Šířka je oblíbených 26 mm. S takovou skvělou cenou 899 Kč bychom se moc dlouho nerozhodovali. Koupíte ZDE.


3) Pláště Schwalbe Magic Mary


V pláštích budeme pokračovat. Abychom silničáře dorovnali, přinášíme i tip na bezvadné sjezdové pláště Magic Mary. Použitá směs nese název Addix Soft, která přináší oproti standartnímu Addixu zaměření spíše na vylepšenou adhezi. Kevlarová patka a bezdušové použití nemusíme ani zmiňovat. Cena činí 899 Kč a vybrat si je můžete buď ve verzi 29x2,4 nebo 27,5x2,6 palce. Koupíte ZDE nebo ZDE.


4) Fox 38 Float Grip Performance


Co by to bylo za Páteční pětku, kdyby tady nebyla vidlice, co? Dnes tu máme endurovou 38 Performance, která disponuje zdvihem 170 mm a vzduchovou pružinou Float Evol. Pokud si nepotrpíte na "kašimu" a hledáte co nejlepší komponenty v poměru cena/výkon, zde rozhodně nesáhnete vedle. Cena leží na hodnotě 406,71 € (10 311 Kč). Koupíte ZDE.

Image of FOX 38 Float Grip Performance 29" Suspension Fork - 170mm - Tapered - 15x110mm Boost - 44mm Offset - 68HT - Special Offer - black


5) Titanové pístky RISK pro brzdy SRAM Level


Uzavřeme to nečím neobvyklým, za to ale velmi potřebným. Mnoho z vás má jistě zkušenosti s brzdami od Sramu. Těm je často vyčítán divný pocit z nich a nedostatečný účinek. Je to částečně způsobeno plastovými pístky v pákách. Ty se navíc téměř nedají sehnat jako náhradní díl. Nyní jsme jsme pro vás našli opravnou sadu s pístky titanovými, které zásadně vylepší pocit z brzdění a zejména potom účinek. Cena je přívětivých 320 Kč. Koupíte ZDE.


A jsme zas a znovu na konci. Doufáme, že jsme vám i dnes pomohli něco ušetřit a přejeme příjemnou podívanou na olympijské hry, které právě odstartovali! 🤘

Ceny jsou aktuální k datu 26.7. 2024. Cyklistickey nezaručuje dostupnost a možnost doručení všech produktů.
Vojtěch Dušánek
vojta.dusanek@seznam.cz

Jmenuju se sice Vojta, ale v redakci mi nikdo neřekne jinak než Véna. Kolo mě provází vedle dalších sportů od útlého dětství, nicméně v posledních pár letech jsem tomu propadl úplně. Na Cyklistickým...

Vojtěch
Dušánek
vojta.dusanek@seznam.cz

Jmenuju se sice Vojta, ale v redakci mi nikdo neřekne jinak než Véna. Kolo mě provází vedle dalších sportů od útlého dětství, nicméně v posledních pár letech jsem tomu propadl úplně. Na Cyklistickým...

Náhled
Náhled
Náhled

Všechna práva vyhrazena. © 2024 Ondřej Vincenc, Steve Osyka

Obchodní podmínky . Podmínky ochrany osobních údajů