Loading...
PÁTEČNÍ PĚTKA: Top 5 produktů tohoto týdne (18.10. - 25.10. 2024)

PÁTEČNÍ PĚTKA: Top 5 produktů tohoto týdne (18.10. - 25.10. 2024)

17/10/2024

Posezónní výprodeje jsou tu a Páteční pětka také! Po týdnu jste se opět dočkali nového vydání, ve kterém si zas a znovu ukážeme ty nejlepší nabídky, které v internetových vodách cyklistického světa lze najít! Opět tu máme něco pro každého, takže ani silničáři, ani enduristé, ale ani XCčkaři neostrouhají! Jdeme na to!

1) Silniční kolo Cervélo Caledonia


Skvěle osazená silnice od renomovaného výrobce! Značka, na které jezdí šampion Tour Jonas Vingegaard nebo hvězdný klasikář Wout van Aert, má ve svém porftoliu i kolo s názvem Caledonia. To je určeno pro méně výkonnostní jezdce, kteří hledají kromě výkonu i pohodlí. Má tak moderně střiženou pohodlnou geometrii a mezi vzpěry a vidlici lze nasadit pláště o šířce až 34 mm! My jsme ji za pohádkovou cenu 2 499 € (62 998 Kč) našli postavenou na elektronické sadě Rival Etap AXS od Sramu. Kola jsou z dílny Fulcrumu, konkrétně nesou název Racing 900 DB. Zabrzdíte pak pomocí brzd Sram Rival HRD. Koupíte ZDE.


2) Řetěz Sram Force D1 Flattop 12s


Silniční řetěz Force D1 nese technlogii zvanou Flattop. Ta pomocí ploché horní hrany umožňuje použití širšího rozsahu převodů a menšího odsupňování mezi nimi. Rovněž je také lehčí a tišší než běžné řetězy. Povrchová úprava Hard Chrom pomáhá až k 4x větší odolnosti proti natažení. My jsme ho nalezli o asi 300 korun levněji, než se běžně prodává. 859 Kč je ostatně krásná cena. Koupíte ZDE.


3) Návleky na tretry ALÉ Klimatik


Začíná nám zima a s tím se pojí večerní tréninky ve tmě, dešti a samozřejmě chladných teplotách. Návleky na tretry jsou proto absolutně must-have věc. Alfou a omegou je u nich samozřejmě voděodolnost. Ty od ALÉ mají neoprenový povrch, tudíž to splňují prakticky do puntíku. Mají rovnež zesílenou špičku, protože jak to ostatně všichni známe, tato část je namáhaná nejvíc. Reflexní prvky pak nemohou chybět. Cena činí krásných 959 Kč. Koupíte ZDE.


4) Plášť Continental Terra Trail Shield Wall SL TR


Pro gravelisty se tu také něco najde! Plášť Terra Trail od Continentalu poskytuje jezdcům poměrně agresivní vzorek a hodí se tak díky tomu zejména do náročnějšího terénu a nebo právě na zimu. Jeho šíře je 45 mm a patku má samozřejmě kevlarovou. Rovněž nabízí možnost bezdušového použití. Když řeknu, že to vše navíc stojí jen 439 Kč, není nad čím váhat! Koupíte ZDE.


5) Brzdy Sram DB8


Brzdy od Sramu? To normálně vyvolává kontroverzi. Zde však nemusí! DB8 jsou vrcholovým modelem americké značky a v této 4 pístkové variantě brzdí víc než dost! Je to zhruba úroveň SLX a XT. Běžně stojí okolo 4,5 tisíce. My jsme je však nalezli za 89,99 € (2 268 Kč)! Koupíte ZDE.


Pro tento týden by bylo hotovo! Pokud jste nenašli nic pro sebe, nezoufejte, už příští pátek jsme tu zas!

Ceny jsou aktuální k datu 18. 10. 2024. Cyklistickey nezaručuje dostupnost a možnost doručení všech produktů.
Vojtěch Dušánek
vojta.dusanek@seznam.cz

Jmenuju se sice Vojta, ale v redakci mi nikdo neřekne jinak než Véna. Kolo mě provází vedle dalších sportů od útlého dětství, nicméně v posledních pár letech jsem tomu propadl úplně. Na Cyklistickým...

Vojtěch
Dušánek
vojta.dusanek@seznam.cz

Jmenuju se sice Vojta, ale v redakci mi nikdo neřekne jinak než Véna. Kolo mě provází vedle dalších sportů od útlého dětství, nicméně v posledních pár letech jsem tomu propadl úplně. Na Cyklistickým...

Náhled
Náhled
Náhled

Všechna práva vyhrazena. © 2024 Ondřej Vincenc, Steve Osyka

Obchodní podmínky . Podmínky ochrany osobních údajů