Loading...
PÁTEČNÍ PĚTKA: Top 5 produktů tohoto týdne (13.9. - 20.9. 2024)

PÁTEČNÍ PĚTKA: Top 5 produktů tohoto týdne (13.9. - 20.9. 2024)

13/09/2024

Sezóna společně s ochlazením počasí definitivně končí a na řadu nám tak pomalu ale jistě přicházejí posezónní výprodeje! Pokud chcete vědět, jaké parádní nabídky lze na internetu najít, sledujte každý týden naší Páteční pětku!

1) Horské kolo Focus Jam 8.9 Carbon


Totální střela! Jako první tu máme parádní kolo za ještě lepší cenu, a to 1 966 € (49 374 Kč). Jedná se o skvělé enduro, které má karbonový rám s hliníkovou zadní stavbou a je postaven na výborných komponentech. O odpružení 150 mm se stará vidlice Fox 36 Float Performance společně s tlumičem Fox Float X Performance. Řazení je zastoupeno geniální sadou Shimano XT 12s, ve které naleznete i 4 pístkové brzdy! Kola jsou od renomovaného DT SWISS, konkrétně M1900. Naleznete zde dokonce i teleskopickou sedlovku. Za takové peníze najít takové kolo, to je snad nemožné! Koupíte ZDE.


2) Plášť Schwalbe Rocket Ron


Jako další jde zde opravdu výborný a rychlý závodní cross-country plášť. Se svým vzorkem je Rocket Ron určen na univerzální použití a exceluje i v podmínkách se sníženou adhezí. Díky směsi Addix Performance je navíc oproti standartním plášťům odolnější proti proražení nebo proříznutí. Jeho rozměry jsou 29x2,25 palce a je samozřejmě bezdušový s kevlarovou patkou. Pozor, to však neplatí pro verzi se šířkou 2,1 palce. Jeho cena je 685 Kč. Koupíte ZDE.


3) Kazeta Shimano Deore 12s


Klasické spotřební zboží zde taky má zastoupení. Dnes v podobě standartní kazety Deore od Shimana, která je vhodná jak pro levnější modely, tak do zásoby jako náhradní. Její zubový rozsah je běžných 10-51 a cena neskutečných 1 276 Kč. Koupíte ZDE.


4) Vidlice RockShox Recon Silver RL


Skvělá a levná vzduchová vidlice, která je svojí jednoduchou ovladatelností a servisovatelností vhodná pro začátečníky v kategorii horských kol. Poskytuje 100 mm zdvihu a dálkově ovládáný lockout. Cena činí 147,43 € (3 704 Kč). Koupíte ZDE.


5) Trenažér DXC HT/ONE


Hnusné počasí nebo zima dokáží udržet doma i toho nejzatvrzelejšího odpůrce trenažérů. Navíc je to aktuální, jelikož je taková počasí momentálně i na vaší zahradě! Někdy je ale potřeba jet na kolo opravdu urgentní. A ať už to je z tréninkových důvodů nebo jen prostě z čisté radosti ze šlapání, trenažéru se pravděpodobně nevyhnete. No a pokud je toto ježdění opravdu jen občasné, nemá smysl investovat peníze do drahých chytrých zařízení. Za cenu 30,49 € (766 Kč) je tu k dispozici klasický odporový trenažér do kterého upnete celou zadní stavbu včetně kola. Disponuje magnetickým odporem a 7 úrovněmi intenzity, které jsou volitelné dálkově páčkou. Pozor jen na uchycení pro pevné osy. Adaptér totiž není součástí balení. Koupíte ZDE.


Tak to máme zase pro tento týden vše! Budeme se na vás těšit u další Páteční pětky s těmi nejlepšími tipy na to, jak ušetřit prakticky na čemkoliv ze světa cyklistiky!

Ceny jsou aktuální k datu 13.9. 2024. Cyklistickey nezaručuje dostupnost a možnost doručení všech produktů.
Vojtěch Dušánek
vojta.dusanek@seznam.cz

Jmenuju se sice Vojta, ale v redakci mi nikdo neřekne jinak než Véna. Kolo mě provází vedle dalších sportů od útlého dětství, nicméně v posledních pár letech jsem tomu propadl úplně. Na Cyklistickým...

Vojtěch
Dušánek
vojta.dusanek@seznam.cz

Jmenuju se sice Vojta, ale v redakci mi nikdo neřekne jinak než Véna. Kolo mě provází vedle dalších sportů od útlého dětství, nicméně v posledních pár letech jsem tomu propadl úplně. Na Cyklistickým...

Náhled
Náhled
Náhled

Všechna práva vyhrazena. © 2024 Ondřej Vincenc, Steve Osyka

Obchodní podmínky . Podmínky ochrany osobních údajů